Megszerezte első győzelmét női OB I-es csapatunk az idei szezonban. 

 

GYVSE-UNI Győr–Szeged 12–8 (3–2, 2–4, 3–1, 4–1)
Győr, OB I-es női mérkőzés, zárt kapuk mögött. V.: Tordai, Varga M
GYVSE: Torma L. – Rádli, Finta, Gálicz 1, Vaszari 2, Török 3, Németh V., Huszti V., Huszti D. 1, Kiss A, Szedlák 3, Dróth, Kurucz 2, Horváth A. Edző: Vogel Zsolt
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K. 1, Lendvai 3, Pap, Tátrai, Ráski 1, Szabó J. 1, Kenéz 1, Pádár 1, Torma A., Vikor. Edző: Varga Tamás
Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

SZERZŐ

GYVSE

SPORTÁG

Vízilabda

DÁTUM

2022.11.22.

SOCIAL

Az első félidő szoros küzdelmet hozott, a második negyed végén vette át a vezetést a vendéggárda, mely a harmadik nyolc perc legelején megduplázta előnyét. Ezt követően azonban 5–7-nél egy 6–0-ás rohammal fordítottunk és megnyugtató előnyre tettünk szert, mely a folytatásban már nem is forgott veszélyben. Ezzel csapatunk megszerezte első pontjait.

Vogel Zsolt: – A Szeged jól tartotta magát, nem volt ez könnyű meccs, leginkább az döntött a javunkra, hogy ezúttal be tudtuk lőni a helyzeteket, különösen távolabbról voltunk most többször is eredményesek. A harmadik negyed volt a kulcs, akkor tudtunk élni a lehetőségekkel. Aminek még nagyon örülök, hogy ezúttal nem ment el a hitünk, a motivációnk, még akkor sem, amikor két góllal ellépett az ellenfelünk.

Varga Tamás: – A tavalyihoz képest átalakult a keretünk, nagyon fiatal a csapat, többen pedig Budapestről járnak le hozzánk. Nehéz is összerakni egy precíz védelmet, ami nekem mindig a vesszőparipám. Bár volt lehetőségünk több alkalommal, hogy három góllal meglépjünk, isten igazából a győri csapat megérdemelten nyert, a végén a nagyobb rutin mellettük szólt.
Kurucz Kata: – Az elmúlt hetekben sok negatív élmény ért bennünket, ezért vártuk már a meccset, mert éreztük, hogy lehet esélyünk. Ebben hitt is mindenki, motiváltan is álltunk a mérkőzéshez. Büszke vagyok a csapatra.
Tátrai Szonja: – Szerettünk volna legalább egy döntetlent elérni, de a győriek jobban akarták a sikert, mi fejben kissé szétestünk, és az az igazság, nem is tettünk bele száz százalékot a játékba. Mennünk kell azonban tovább, nem szabad ebbe a meccsbe belefeledkeznünk.

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!