Uni Győr-GYVSE – Valdor Szentes 10–8 (3–3, 3–1, 1–2, 3–2)
Győr, Aqua Sportközpont, ob I-es női mérkőzés, 100 néző.
V.: Csanádi, Csizmadia.
GYVSE: Szombathelyi – Rádli 1, Kenderes 2, Finta, Molnár D. 1, Finta, Párkányi, Petik 4, Svec, Hetzl 1, Szedlák 1, Dróth, Hateier, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.
Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 3, Horváth Zs., Tyukász 1, Dobos, Hnatyszyn, Bicskei 1, Erdélyi, Horváth L., Korom, Kövér-Kis R. 2, Boldizsár 1, Matajsz, Varga N. Edző: Matajsz Márk.

A tabellán 7.helyezett Szentes csapatát fogadta a fehér sapkában játszó Uni-Győr a női OB1 9.fordulójában rendezett mérkőzésen, amelyen az első negyed kiegyenlített és fordulatos játékot hozott. A vendégek ugyan 2-0-ás vezetésre tettek szer a találkozó elején, azonban a győriek fordítottak a negyed végére, többek között a már az első játékrészben duplázó Petik Panna góljainak is köszönhetően, majd a szentesiek egy ötméteressel 3-3-ra tudták menteni az első negyedet.

A második negyedben is folytatódott a szoros küzdelem a vízben, fej-fej mellett haladt a két csapat egymással. viszont a stabil védekezés mellett a támadójátékba mindkét oldalon több hiba csúszott. A negyed végére a győri időkérés meghozta gyümölcsét, így a meccs félidejéhez érkezve 6-4-es vezetésre tett szert az Uni Győr.

A folytatásban is a mérkőzés küzdő jellege dominált, a győri lányok a bajnokság eddigi legegységesebb és legkoncentráltabb teljesítményét mutatták be, Szombathelyi Gerda fontos védéseket mutatott be, olyanra is volt példa, hogy győri mezőnyjátékos blokkolta a vendégek biztos gólba tartó labdáját a vonalon, és a GYVSE annak ellenére is meg tudta tartani előnyét a negyedik negyedhez érkezve, hogy két játékosa is kipontozódott a mérkőzésen, így 7-6-os győri előnnyel érkezhetett a mérkőzés hajrája, amely komoly izgalmakat tartogatott.

A negyedik negyedben is nagyszerűen ült a győri csapat időkérése, amely után Szedlák Mónika lőtt kulcsfontosságú gólt, Szombathelyi Gerda pedig bravúrokkal járult hozzá, hogy a lefújás előtt nem sokkal Petik Panna egy ötméteressel biztosíthassa be a győri csapat 10-8-as sikerét. Ugyan az Uni-Győr csapatában voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények ezen az estén, azonban a győzelemhez nélkülözhetetlen volt a csapat egységessége, és a kiváló csapatvédekezés, amelynek köszönhetően a győri lányok a szezonban első győzelmüket aratták, az előzetesen esélyesebbnek vélt Szentes csapata ellen.