Egy rövid miskolci felkészülést követően Kassán ugrott medencébe Hargitai Attila csapata.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

SZERZŐ

SPORTÁG

Vízilabda

DÁTUM

2022. 08. 21.

SOCIAL

A

ugusztus 19. és 21. között rendezték meg Kassán a XXI. Rudolf Stoffan ifjúsági vízilabda tornát. Serdülő-ifi csapatunk Hargitai Attila vezetésével 5. helyen végzett.

A csapat múlt hét szerdán indult útnak, ugyanis az első állomás nem Kassa, hanem Miskolc volt: ,,A túránkat szerdán egy reggeli edzés után kezdtük, első úti célunk Miskolc volt, ahol összesen három edzőmérkőzést játszottunk a serdülő, és ifi csapatukkal. Az edzőmérkőzések hasznosak voltak számunkra, mivel a Miskolc csapata komoly játékerőt képvisel, szeptemberben kvalifikációt is játszanak az A1-be jutásért. Jól megtapasztaltuk a saját bőrünkön, hogy milyen szintre kell eljutnunk 1-2 év múlva. A miskolci körülmények teljes mértékben rendben voltak, ezúton is köszönjük a vendégül látást.” – mondta Hargitai Attila.

A miskolci ,,bemelegítést” követően az ifi csapat tovább folytatta útját Kassa felé, ahol megosztó tapasztalatokkal gazdagodtak: ,,Pénteken reggel útnak indultunk Kassára, ahol egy öt csapatos, 2005-ös, és fiatalabb születésűek tornáján vettünk részt. Sajnos a torna sokat veszített a sportértékéből, inkább szólt néha a hazai csapatokat segítő hazai játékvezetésről – folytatta szakvezetőnk. – Mindemellett a hazaiak szerint a “véletlen” műve, hogy két alapemberünk is ütés által okozott szemsérülés miatt nem tudta lejátszani a tornát. Mindezen körülmények mellett a pihenésünket is nehezítette a szállás állapota.”

,,Összességében büszke vagyok a srácokra, mert a körülmények ellenére megtaláltuk azokat a pozitív dolgokat, amik a fejlődésünket szolgálják. Úgy gondolom, összetartóbb, erősebb csapatként tértünk haza Győrbe. A munka nem áll meg, nagyjából egy hónap múlva elkezdődik a bajnokság” – zárta Hargitai Attila.

Gratulálunk srácok, hajrá GYVSE, hajrá Győr! 💚

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!