UNI Győr-GYVSE–Szeged 10–7 (2–1, 4–1, 2–2, 2–3)
Győr, OB I-es női mérkőzés, rájátszás. V.: Pintér, Perédi.
UNI Győr: Szombathelyi – Rádli 1, Kenderes, Finta Zs., Molnár D. 2, Fogarasi, Párkányi 1, Petik 2, Klemm 2, Hetzl, Szedlák, Dróth, Drávucz 2, Szabó I. Edző: Hargitai Attila
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K., Baksa 2, Pap 2, Tátrai, Bocskay, Torma, Gálicz 2, Pádár 1, Miklós, Botka, Hasznos, Bereczki, Tóth F. Edző: Szabó Tamás.
Három perc elteltével Párkányi emberelőnyből szerzett góljával jutottunk vezetéshez. Alig egy perccel később sikerült ezt az előnyt megduplázni, de gyorsan jött a válasz a szegediek oldaláról. A folytatásban újabb gól nem esett a negyedben.
A második nyolc percben viszont alaposan megszórtuk a Szegedet. Drávucz találatára még góllal feleltek a vendégek, de aztán sorrendben Petik kétszer, végül Rádli is betalált, így a félidőben négy gól volt az előnyünk (6–2).
A második játékrész szegedi ötméteressel kezdődött, majd Klemm kihasznált egy emberelőnyt, azaz őrizni tudtuk a különbséget (7–3). Szép ejtéssel szépítettek a csongrádiak, de még mindig magabiztosan vezettünk. A kapufa nem volt velünk egy emberfóros szituációban, szerencsére ki tudtuk védekezni a szegedi támadást. A szakasz hajrájában Drávucz eredményes volt előnyből, így megint négy volt közte (8–4).
A zárónegyedben Klemm találata után már öt gól volt az előnyünk, hamar jött azonban a szegedi válasz. Molnár Daniella átlövésgólja gyakorlatilag eldőlt a találkozó, bár a Szeged még két távoli bombával kapaszkodott (10–7). Ennél nem tudott közelebb kerülni az ellenfél, így végül magabiztosan, végig vezetve nyertünk, ezzel pedig egyenlítettünk.
Vasárnap Szegeden folytatódik a párharc. Ott dől el a bennmaradás, a győztes örülhet, a vesztes jövőre az ob I/B-ben folytathatja.
Hargitai Attila: – Más mentalitással ugrottunk vízbe, mint az első meccsen. Ezt kértem, szerencsére meg is fogadták a lányok. Egy feladatunk van, vasárnapra megtartani ezt a tüzet. Mindent megteszünk a győzelemért ott is.
Petik Panna: – Nagyon brusztolós meccs volt, kemény csata volt a vízben végig. A hozzáállásunk, harcosságunk volt kicsivel több. Az életünkért játszottunk, vasárnap is ezzel a mentalitással kell játszanunk, és akkor nem lesz gond.