Az Andersen Liga elődöntőjének első mérkőzésén nem sikerült győzelemmel bemutatkoznunk, így azzal a tudattal utaztunk szombaton Dunaújvárosba, hogy győzelem esetén tiszta lap, vereség esetén pedig szinte lehetetlen küldetés vár ránk.

SZERZŐ

UNI GYŐR ETO

SPORTÁG

Jégkorong

DÁTUM

2023.03.06.

Az ellenfél is tisztában volt a fenti ténnyel, ennek megfelelően óriási lendülettel, sikerre éhesen érkeztek a jégre. Az első harmadban szerencsére tudtuk tartani a rohamokat, sőt Almási Márk révén a vezetést is meg tudtuk szerezni.

A második játékrészben nagyon hamar, már a 3. percben jött az egyenlítő találat (Jobb) és ismét rengeteg kapura lövést eresztett meg a dunaújvárosi gárda, de Szeles Martin állta a sarat és pár perccel a szünet előtt Almási ismét betalált, ezzel újra előnyben mehettünk a 15 perces pihenőre.

Az utolsó harmad is hasonlóan indult, mint az előző, hamar jött az egyenlítő találat Hamvai révén, de még a játékrész első felében vissza tudtuk venni a vezetést Nagy Márk góljával. A végjátékig több találat nem született, így két perccel a lefújás előtt időt kértek a vendégek, de nem tudták megszerezni a hosszabbítást érő egyenlítő gólt, 2 másodperccel a vége előtt Almási lőtte be 3. gólját a mérkőzésen, beállítva a végeredményt.

Nagyon fontos győzelem volt, külön öröm, hogy a szezon során eddig rosszul kihasznált emberelőnyeinket most 75%-ban gólra tudtuk váltani! Hajrá UNI GYŐR ETO

Worm Angels vs UNI GYŐR ETO HC: 2 – 4 (AL87)

Gólszerzők:
#12 Almási (3) #18 Nagy Márk (UNI GYŐR ETO)
#18 Jobb, #30 Hamvai (WA)

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!