A 2023-as UNI GYŐR HOCKEY CUP nyitómérkőzésére 01.11-én 18:00 órakor került sor, ahol csapatunk a besztercebányai UMB Hockey Team gárdáját fogadta a Nemak Jégcsarnokban.

SZERZŐ

UNI GYŐR ETO

SPORTÁG

Jégkorong

DÁTUM

2023.01.12.

A felfokozott hangulatra nagyon gyorsan érkezett a “hidegzuhany”, a 16. másodpercben egy gyors kontratámadás után meg is szerezték a vezetést a vendégek Novodomec révén. Szerencsére pozitívan álltak fel a fiúk a kezdeti sokkból, a harmad további része kiegyenlített, pörgős játékot hozott, gól nélküli helyzetekkel mindkét oldalon.

A második harmadra is változatlan lelkesedéssel érkeztek a csapatok, nagy iramú játékot láthatott egész este a lelkes közönség. Ebben a játékrészben is a vendégek szerezték meg az első gólt, Soltes eresztett meg egy távoli lövést sikeresen a 27. percben. Mentális erőből viszont példát mutattak a fiúk, kevesebb mint 1 percen belül kontrából érkezett a válasz, Nagy Márk volt eredményes. Kevesebb, mint fél perccel a szünet előtt Nagy Márk ismét megvillant, gyönyörű akció után megszerezte az egyenlítő találatot.

Az utolsó felvonásra tiszta lappal léphettek jégre a csapatok, ezt a harmadot nekünk sikerült jobban kezdeni a 2. percben Lévai Norbert találatával már a vezetést is megszereztük! Erre még sikerült válaszolniuk Pokrievka révén a vendégeknek a 47. percben, de a következő 90 másodpercben eldőlt a mérkőzés sorsa. Először Sipák Martin volt eredményes egy gyönyörű összjáték után, de a hangosbemondó még be sem tudta jelenteni a gólt, Almási Márk már kettőre növelte előnyünket! A hajrában még Koczkás Márk is tudta növelni góljaink számát, a végeredményt pedig Horváth Richárd állította be egy üreskapus találattal.

Nagyszerű mérkőzés volt! Hajrá UNI GYŐR ETO!

UNI GYŐR ETO  vs UMB: 7 – 3

Gólszerzők:
#18 Nagy Márk (2), #15 Lévai Norbert, #Sipák Martin, #12 Almási Márk, #Koczkás Márk, #11 Horváth Richárd  (UNI GYŐR ETO)
#37 Novodomec, #91 Soltes, #12 Pokrievka (UMB)

Galériánkban válogattunk a mérkőzés legjobb képeiből:

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!