Az Andersen Liga alapszakasza nagyon sikeres csapatunk számára, eddig csak két mérkőzésen nem tudtuk győztesen elhagyni a pályát. Ezek egyike a Dél-Budai Farkasok elleni hazai találkozó volt, így most idegenben tehettünk próbát a visszavágóra.

SZERZŐ

UNI GYŐR ETO

SPORTÁG

Jégkorong

DÁTUM

2023.02.02.

Szoros tempót diktáltak a hazaiak már a kezdetektől, csak az első harmad második felében sikerült Nagy Márk révén megszereznünk a vezetést. Pontosan 7 másodperccel később! Horváth Richárd 2:0-ra növelte előnyünket.

A középső játékrészben büntetéseik ellenére is sikerült előnyünket felmorzsolnia a Farkasoknak Fekecs duplájával. Majorossmég meg tudta szerezni nekünk az ismételt vezetést a 35. percben, de a harmad hajrájában először Stefánek lőtte be az egyenlítő gólt, majd 1 másodperccel a szünet előtt Suoraniemi tudta bevinni ennek a 20 percnek a kegyelemdöfését.

Szerencsére az utolsó harmadra egy megújult győri csapat tudott a jégre lépni (kapuscsere is történt Mészáros váltotta Szelest), rengeteg lövéssel árasztottuk el a fővárosiak kapuját, amit nem is tudtak kivédekezni, Makovics Bence, Nagy Márk és Horváth Richárd találata kérdést sem hagyott a győztes kilétét illetően, majd Nesterov Filipp egy üreskapus góllal a végeredményt is beállította.

Hullámzó teljesítménnyel, de nagy szívvel sikerült revánsot venni a Farkasokon, ezzel pedig egy győzelemre kerültünk az alapszakasz legjobb csapatának címétől! Hajrá UNI GYŐR ETO!

Dél-Budai Hockey Club vs UNI GYŐR ETO HC: 4 – 7 (AL71)

Gólszerzők:
#18 Nagy Márk (2), #11 Horváth Richárd (2), #22 Majoross Barnabás, #8 Makovics Bence, #9 Nesterov Filipp (UNI GYŐR ETO)
#17 Fekecs (2), #33 Stefánek, #8 Suoraniemi (Farkasok)

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!