Tempós mérkőzésen sikerült a hiányzókkal pályára lépő BFKA-Balatonfüred csapatát felülmúlni.

SZERZŐ

Turi Edina

SPORTÁG

Kézilabda

DÁTUM

2022. 08. 26.

SOCIAL

A

mérkőzést a Paár, Lang, Sokoray, Rosta, Sövegjártó, Nagy sorral kezdte csapatunk, a kapuban Pulaival.  A mérkőzés első találatára négy percet kellett várni, hiszen mindkét oldalon ziccerek maradtak ki és Pulai is hétméterest hárított (4. perc 0-1). Paár indulásból szerzett góljával 1-1-re módosította az eredményt, majd Lang és Sövegjártó is eredményes volt (8. perc 3-2). Gyors játékot játszott mindkét csapat, kevés védekezés mellett mindkét oldalon potyogtak a gyors indulásból lőtt gólok. A félidő közepéhez érve Nagy újabb találatával 10-8-as állást mutatott az eredményjelző. Ujvári érkezett a pályára támadásban negyedórát követően, majd Goór is játéklehetőséget kapott a védőfal közepén. Sajnos gyorsan emberhátrányba kerültünk, Goór szabálytalanságát követően. Ujvárit nem zavarta meg az emberhátrány, zsinórban háromszor bombázott az ellenfél kapujába (20. perc 13-9). Ásványi is a kispadra ült kettő percre rögtön azután hogy pályára lépett, így második alkalommal is emberhátrányba került csapatunk. Sövegjártó két találatával nem csökkent előnyünk ez idő alatt sem (22. perc 15-11), azonban a következő öt percben nem tudtunk gólt szerezni. A 27. percben Nagy büntetőből szerzett góljával 16-12-re módosult az eredmény. Az utolsó percben szereztünk még két gólt, Ásványi és Nagy volta eredményesek. A félidei eredmény: 18-13.

A második játékrészre a Gaál, Ujvári, Mátés, Rosta,Győri-Dani, Nagy sort küldte pályára Bencze József, a kapuban Décsivel. Két vendég találattal kezdődött a félidő, majd öt perc elteltével Nagy értékesített egy hétméterest (35. perc 19-15). Zsinórban négy gólt is szereztünk, ebből háromszor Ásványit találták meg társai a védők között (43. perc 24-17). Gyors indulásból megszerezte első találatait Gaál is, majd zsinórban harmadik találatát már hétméteresből szerezte (52. perc 28-19). Lang, Molnár és Pápai léptek pályára az utolsó tíz percben, a kapuban VArga kapott játéklehetőséget. Az 54. percben Gaál újabb indulásból szerzett góljával már tíz gólos előnyben voltunk (30-20). Az utolsó öt percben már csak az előnyünk növelése volt a cél, Győri-Dani és Molnár egyszer, Lang pedgi kétszer talált a füredi kapuba. A végeredmény: 35-22.

Bencze József: „Magabiztos győzelmet sikerült aratnunk a füredi csapat felett, nyilván voltak hiányzóik, ezért messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le ebből a mérkőzésből. Az elkövetett hibákat sürgősen ki kell javítanunk a bajnoki rajtra.”

AGROFEED ETO-UNI Győr – BFKA-Balatonfüred   35 – 22    /18-13/

 

Agrofeed ETO-UNI Győr: Décsi, Pulai, Varga, Lang 6, Molnár 1,Sokoray, Győri-Dani 1, Goór, Pápai, Ásványi 4, Nagy 5, Rosta 1, Sövegjártó 4, Mátés 1, Paár 2, Ujvári 5, Gaál 5, Décsi

Vezetőedző: Bencze József

Edző: Kovácsovics László

Folytatás:

NBI/B férfi felnőtt
2022.09.03.
18:00
AGROFEED ETO-UNI Győr – BFKA-Veszprém
helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!