A szerdai EUHL győzelem után ismét nehéz ellenfél várt a fiúkra, ezúttal az Andersen Ligában láttuk vendégül a MAC Ikonok csapatát.

Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk, de a közönség még el sem foglalta igazán a helyét, mikor rögtön a középkezdésből gólt tudtunk szerezni Almási Márk révén. A gyors találat nem szegte kedvét az Ikonoknak, hamar felvették a meccs ritmusát, 5 perccel a szünet előtt Bödök megszerezte az egyenlítő gólt, másfél perccel később Schmál pedig már a vezetést is. Szerencsére nekünk is maradt még puskapor a tarsolyunkban, egy perccel a sípszó előtt Almási passzolt gyönyörűen Madácsi Benedeknek, aki ilyen helyzetekben nem szokott hibázni, egyenlő állással mehettek pihenni a fiúk.

A második harmadban már érezhetően a Győr dominálta a játékot, de a fővárosiak védelme rendre hatástalanította támadásainkat és többször is ki tudtak alakítani veszélyes helyzeteket is. A játékrész derekán Kiss Ádám tudott kihasználni egy kapitális kapushibát, több gól viszont nem esett a harmadban. Így előnnyel, de nem megnyugodva mehettünk a második szünetre.

Az utolsó felvonásban már érezni lehetett a két sorral felálló vendégek fáradtságát, de küzdöttek rendületlenül, nem adták könnyen a győzelmet. Először Shadskii Daniil, majd öt perccel később Farkas István tudott rést találni a pajzson, amivel be is állították a végerdményt.