Igazám mozgalmas volt csapatunk számára az új év második hete, két EUHL mérkőzés (két győzelem!) után, szombaton Andersen Liga találkozóra is sor került a Nemak Jégcsarnokban, ahol a jászberényi LEHEL HC-t fogadtuk.

SZERZŐ

UNI GYŐR ETO

SPORTÁG

Jégkorong

DÁTUM

2023.01.16.

Lassan mintává érik csapatunknál a mérkőzések eleji gyors gól (néha adva, néha kapva), így volt ez a szombati találkozón is, a nézők még el sem tudtak helyezkedni, mire Nagy Márk a 10. másodpercben már be is talált. A harmad többi része nem követte az első perces izgalmakat, egy gólos vezetéssel mehettünk a szünetre.

A második harmad szinte lemásolta az első kezdését, Odnoga Matyi 14. másodperccel a kezdés után már eredményes is volt. A játékrész közepén Nagy Márk lőtt egy gyönyörű gólt, majd 3 másodperccel a vége előtt ismét ő brillírozott, fantasztikus egyéni megmozdulás után – a kapust mattolva – gurított a jászberényiek hálójába (kiemelt képünk).

Az utolsó felvonás kiegyenlítettebb játékot hozott, a gyors gól most a vendégek játékosától jött (Görbe), de fél perccel később érkezett a válasz is, Nesterov Filipp jóvoltából. 4 perccel később Nagy Márk már a 4. találatát szerezte a mérkőzésen, ezzel a Liga góllövőlistájának élére kerülve! A vendégeknek sikerült Görbe révén a vége előtt ismét betalálni, ezzel beállítva a 6:2-es végeredményt.

Külön említésre méltó a nagyszerű közönség fantasztikus biztatása, akik a késői kezdés ellenére is szép számmal jelentek meg. Köszönjük!

Nagyszerű hetet zártak a fiúk, győzelmünkkel a tabella élére kerültünk, megelőzve a több mérkőzést játszó DAB-ASP és MAC Ikonok csapatát! Hajrá UNI GYŐR ETO!

UNI GYŐR ETO HC vs LEHEL HC Jászberény: 6 – 2 (AL49)

Gólszerzők:
#18 Nagy Márk (4), #17 Odnoga Mátyás, #9 Nesterov Filipp (UNI GYŐR ETO)
#56 Görbe (LEHEL)

Fotók: Dr. Németh-Csigai Krisztina

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!