Újabb mérföldkőhöz érkezett a Széchenyi Egyetem és a Győri Úszó SE együttműködése. Az idei évtől új néven, UNI-Győri Úszó SE néven szerepelnek az ország legjobb vidéki úszócsapatának versenyzői. A kooperáció eddigi leglátványosabb eredménye Sebestyén Dalma Universiade  -Egyetemi Világjátékok- ezüstérmei voltak, s most erre is sikerült rátenni még egy lapáttal.

A Széchenyi Egyetem maroknyi csapata a hét végén, Gödöllőn rendezett MEFOB országos úszó bajnokságon vettek részt és kiválóan szerepeltek:
  • Sebestyén Dalma (200m vegyes úszás I., 100m pillangóúszás I., 50m mellúszás II., 100m gyorsúszás II.,
  • Ollé Mónika (100m hátúszás I., 50m pillangóúszás I., 50m hátúszás III.,
  • Horváth Rebeka (100m pillangóúszás 8., 100m gyorsúszás 14., 50m gyorsúszás 18., 50m pillangóúszás 16.)
  • Mátrai Roland (50m gyorsúszás I., 100m gyorsúszás I.,)
A csapat az éremtáblán az előkelő második helyet szerezte meg, 6 arany, 2 ezüst, 1 bronzéremmel! A verseny után a főszereplők így értékeltek:

Sebestyén Dalma: – Nagyon sokat jelent számomra a Széchenyi Egyetem támogatása, szerencsésnek érzem magam hogy az élsport mellett egy ilyen komoly presztízsű szervezet is támogat a mindennapokban. Az olimpiai álmaim szempontjából nagyon fontos számomra ez a biztos háttér.
Ollé Mónika: – Amikor a Testnevelési Egyetemről a Széchenyi Egyetemre jelentkeztem át, sokan felvonták a szemöldöküket. Ugyanakkor az eredmények és a mindennapok egyértelműen igazolják: nagyon jól döntöttem, amikor Győrt választottam. Az Egyetem és az Egyesület egyaránt támogat céljaim elérésében, hálás vagyok hogy itt lehetek.
Petrov Iván edző: – Nagyon sokat jelent számunkra a Széchenyi Egyetem támogatása, minden alkalommal a legjobbra törekszünk, amikor az Egyetemet képviseljük. Az egyesületben több egykori és jelenlegi SZE hallgató is sportol. A Széchenyi Egyetem rendkívül magas színvonalú sportdiplomáciai szaktanácsadó posztgraduális képzését Árpád testvéremmel magam is elvégeztem, azon dolgozunk hogy a jövőben még többen válasszák a SZE által kínált kettős karrier programot.