Az első félidőben megszerzett előnyünket a második félidőben tovább tudtuk növelni, így magabiztos győzelmet arattunk.

SZERZŐ

Agrofeed ETO – UNI GYŐR

SPORTÁG

Kézilabda

DÁTUM

2022.12.18.

SOCIAL

A mérkőzést a Paár, Lang, Mátés, Ásványi, Sövegjártó, Nagy sorral kezdte csapatunk, a kapuban Vargával. Első találatunkat Lang szerezte, majd Mátés góljával a negyedik percben már 1-2-re vezettünk. Zsinórban három Paár-góllal a hetedik percben 2-5-ös állást mutatott az eredményjelző, melyet első emberhátrányunk követett. Ásványi kényszerpihenője alatt Resta érkezett a pályára, így támadásban egyenlő létszámban voltunk a pályán. Ez alatt a kettő perc alatt mindössze egyszer tudott Varga kapujába találni ellenfelünk, azonban épphogy kiegészültünk, Lang is megkapta első kettőperces büntetését. Újabb hazai találat született ebből, így a 11. percre felzárkóztak a hazaiak 4-5-re. Zsinórban négy találattal gyorsan elléptünk 5-9-re, így negyedóra elteltével már magabiztos előnyben voltunk, a 17. percben pedig a Salgótarján felhasználta első időkérési lehetőségét (17. perc 6-11). 7-12-es állásnál ellenfelünk is emberhátrányba került a mérkőzésen először, ebből Nagy és Rosta is gólt tudtak szerezni (20. perc 7-14). 8-15-ös állásnál Goór is megkapta első kettőperces kiállítását, ám ezt a hátrányt 1-1-re hoztuk, így maradt a hét gólos különbség. A 25. percben Bencze József is felhasználta első időkérési lehetőségét, melyet követően Szöllősi is megszerzte első találatát (26. perc 9-17). A kapuban Varga védését követően Paár szerezte meg hatodik találatát, ezzel a mérkőzésen először tíz góllal vezetett csapatunk (27. perc 9-19). Az utolsó percekben, Paár hetedik találatával és Mátés két bombájával, a félidei eredmény: 10-22.

A második  játékrészre a Mátés, Sokoray, Goór, Ásványi, Szöllősi, Nagy sort küldte pályára vezetőedzőnk, a kapuban immár Pulaival. Rögtön az első percben kettőperces kiállítást kapott Sokoray, azonban ez a támadásaink eredményességén nem látszott, Mátés kétszer is eredményes volt (33. perc 11-24). A kapuban Pulai is már három védésnél járt, átlövést, ziccert és büntetőt is hárított. A tizedik percbe érkezve a hazaiak vezetőedzője másodszor is időt kért 13-26-os állásnál. Huszonhetedik találatunkat Rosta szerezte üres kapura, ám a következő percben Molnár megkapta első kiállítását, így ismét emberhátrányba kerültünk (45. perc 15-27). A következő támadásunknál ellenfelünk is emberhátrányba került, ezt Szöllősi tudta kihasználni, így megszerezte második gólját. Már egyenlő létszámnál Rosta, majd gyors indulásból Pápai is eredményesek tudtak lenni, így az 51. percben 17-30-as állást mutatott az eredményjelző. A kapuban Pulainak több, mint hat percig nem tudtak gólt lőni a salgótarjániak, aki ekkor már tíz védésnél tartott (55. perc 17-32). Szöllősi kettőperces kiállítása alatt emberhátrányban két gólt is szereztünk, Sövegjártó átlövésből, Sokoray pedig üres kapura volt eredményes (57. perc 18-34). A mérkőzés utolsó percében a hazaiak játékosa piros lapot kapott miután Langgal szemben volt szabálytalan, így emberelőnyben Gaál kínaiból szerezhette meg a mérkőzés utolsó találatát. A végeredmény: 19-36.

Bencze József: “Nagyon jól sikerült az első félidő, maradéktalanul végrehajtottunk egy nagyon kemény védekezést, sikerült elvenni az ellenfél játékosainak a területét. Ebből elég sok labdát sikerült szereznünk és sok könnyű gólt tudtunk lőni. Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés végkimenetelét, a második félidőben pedig sikerült tartanunk a megszerzett előnyünket. Nagyon örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kapott és ezzel élni tudott. Igazi csapatként fúzionáltunk a mai nap folyamán és nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült győzelemmel búcsúznunk a 2022-es évtől. Köszönjük a kilátogató szurkolóknak az egész éves támogatást és mindenkinek boldog karácsonyt és új évet kívánunk.”

Csépe Salgótarjáni SKC – AGROFEED ETO-UNI Győr   19 – 36   /10-22/

Agrofeed ETO-UNI Győr: PULAI (11  védés 48%), Varga (2 védés), Sokoray 3, Molnár, Győri-Dani 1, Goór, Lang 4, Ásványi, Szöllősi 3, Nagy 2, Pápai 1, Rosta 3, Sövegjártó 1, MÁTÉS 7, PAÁR 9, Gaál 2

Vezetőedző: Bencze József

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!