Csapatkapitányunk távollétében Paár felvállalta a vezér szerepét, így folyamatos gólszerzéseivel nagy arányú győzelemnek örülhetünk.

SZERZŐ

Agrofeed ETO – UNI GYŐR

SPORTÁG

Kézilabda

DÁTUM

2023.02.12.

SOCIAL

A mérkőzést a Paár, Lang, Mátés, Goór, Rosta, Sövegjártó, Nagy sorral kezdte csapatunk a kapuban Décsivel. Első találatunkat Décsi védését követően Nagy szerezte gyors indulásból, majd egy újabb védést követően a másik oldalon Paár volt eredményes (2. perc 2-0). Két gyors találattal a Batta pillanatok alatt kiegyenlített (2-2), de egy percen belül két Paár góllal újra nálunk volt az előny (6. perc 5-3). Hatodik találatával Paár 7-4-re módosította az eredményt a kilencedik percbe érkezve, majd Mátés egészpályás góljával a mérkőzésen először négy góllal vetettünk. Érkezett is a vendégek időkérése a tizedik percben, melyet követően zsinórban kétszer eredményesek voltak. Egymás után három találattal Lang is feliratkozott a góllövők listájára, melyhez Décsi három védéssel csatlakozott, így ismét négy gólos előnyben voltunk (14. perc 11-7). Nagy és Lang találataival újabb gólokkal léptünk meg (19. perc 14-8), majd a huszadik percben emberelőnybe is kerültünk a mérkőzés során másodszor. Rosta gyorsan ki is használta a könnyű gólszerzési lehetőséget, üres kapus találatával léptünk meg 15-9-re. Két friss emberünk is gyorsan megszerezték első találataikat, Győri-Dani és Szöllősi módosítottak 17-11-re (25. perc). Utóbbi sajnos megkapta csapatunk első kettőperces kiállítását, ez idő alatt vezetőedzőnk felhasználta első időkérési lehetőségét (26. perc 17-12). Paár szemfüles betörésével és gyors indításból szerzett kilencedik találatával immár 19-13-as előnyben voltunk, a félidei eredményt Mátés állította be: 20-14.

A második játékrészre a kezdőcsapatban mindössze egy változás volt, Rosta helyére Ásványi érkezett ebben a félidőben. Első találatunkat Lang szerezte, amire egyből érkezett is a vendégek válasza, de Mátés gyors indulásból szerzett góljával továbbra sem tudtak közelebb férkőzni a battaiak (34. perc 22-16). Lerohanásból szerzett tizedik találatával Paár nem elégedett meg, így hétméteres góljával nyolc gólosra növelte előnyünket, saját góljainak számát pedig tizenegyre módosította (36. perc 24-16). Ásványi hatosról lőtt gólját követően Paár folytatta a gólok gyűjtését és újabb két találattal immár tizeháromnál tartott (42. perc 28-19). Lang bombáját követően a vendégek vezetőedzője másodszor is időt kért 29-20-as állásnál, bár a következő öt percben 4-4-es állást futottak a csapatok, a vendégek továbbra sem tudtak felzárkózni. Az 51. percben Ásványi góljával immár tíz góllal vezettünk (34-24), majd egy gyors indulásból Gaál első találatával már tizenegy  volt közte. A mérkőzés utolsó tíz perce részünkről gólgazdagra sikerült, indulásból Molnár, kínaiból pedig Győri-Dani volt eredményes, ráadásul első mérkőzésén győri színekben Lukács is eredményes volt. Az I-re a pontot Gaál és Lukács összjátékából, egy kínaiból szerzett góllal tettük fel, így a végeredmény: 42-29.

Bencze József:  “Nagyon örülünk, hogy ilyen magabiztosan sikerült nyernünk a múltheti fiaskó után, ráfért a csapatra. Kicsit bizonytalanul kezdtünk, de azt gondolom, onnantól kezdve, hogy bemelegedtünk sikerült egy olyan magabiztos előnyt kiharcolnunk és ezt fokozatosan tudtuk növelni egészen a mérkőzés végéig.Köszönjük szépen a kilátogató szurkolóknak, hogy buzdították a csapatot. Teljes erővel készülünk a jövőheti PLER elleni rangadóra.”

AGROFEED ETO-UNI Győr – Százhalombattai KE   42 – 29   /20-14/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Pulai (5 védés, 33%), Décsi (12 védés, 40%), Molnár 1, Lukács S. 2, Győri-Dani 2, Goór, Lang 8, Ásványi 2, Szöllősi 4, Nagy 2, Pápai, Rosta 1, Sövegjártó, Mátés 5,  PAÁR 13, Gaál 2

Vezetőedző: Bencze József

Tanulj Győrben!

Sportolj Győrben!