Szombat este az Andersen Liga 2 „újonca” közül az Óbuda Hockey Academy lépett jégre a Győri Jégsport Központban. Továbbra is veretlenül állunk a tabella élén, így nem volt kérdés, hogy hazai pályán a 3 pont megszerzése a cél.

Ez a mentalitás az első perctől kezdve tükröződött, nagy nyomás alá helyeztük a fővárosiak kapuját, nem kellett túl sokat várni az első gólra sem. A hatodik percben Odnoga Mátyás vitte be a korongot 3 védő között és fejezte be sikeresen az akciót. Alig öt perccel később növelni tudtuk előnyünket, Madácsi Benedek adott nagyon szép passzt az üresen álló Majoross Barnabásnak, aki ellentmondást nem tűrően bombázta a rövid sarokba. A harmadban több találat már nem született, bár kapura lövésekből nem volt hiány győri oldalon.

A második játékrészben sem változott a játék képe és itt is a hatodik percben született az első győri gól, Csölle Dániel volt eredményes egy szépen kijátszott emberelőnyös helyzetből, nagyszerű távoli befejezéssel. A két harmad hasonlósága nem ért véget, bő öt perc múlva érkezett az újabb hazai találat, Madácsi Benedek is „beköszönt”. Több gól már ebben a harmadban sem esett, megnyugtató előnnyel mehettek a szünetre a fiúk az utolsó felvonás előtt.

A harmadik harmadban sikerült a vendégeknek megszerezni szépítő találatukat, jól használták ki emberelőnyüket Nagy Dániel révén. A végjátékra is maradt még izgalom, másfél perccel a sípszó előtt Makovics Bence találta meg az üresen álló Lévai Norbertet, aki ilyen szituációkban nem szokott hibázni.

Ismét egy magabiztos csapatot láthatott a hazai közönség, végig fenntartottuk a játék irányítását.

Erre a formára lesz szükség szerdán 18:30-kor is, a besztercebányai UMB csapata jön győrbe EUHL mérkőzésre.