A K&H férfi kézilabda liga 2. fordulójában az ETO University Handball Team az Eger otthonában vendégszerepelt. Az első percektől kezdve csapatunk irányított a találkozón és az egy gólos félidei vezetés után végül magabiztos, 26-35-ös győzelmet arattunk.

Pikáns hangulat fogadta a csapatokat a Kemény Ferenc Sportcsarnokban, a hazai drukkerek mellett az ETO szimpatizánsok hangjait is bőven lehetett hallani a lelátón. A keretből ezúttal Ásványi Gellért, Mátés István és Nagy Martin maradtak ki. A kapuban Pásztor, míg mezőnyben a Hári, Bozovic, Vilovski, Bombac, Balogh, Dörnyei hatost küldte pályára Kilvinger Bálint vezetőedző. A találkozó Bozovic góljával indult, majd Vilovski talált az egriek kapujába. A 4. percben kiegyenlített a hazai együttes (3-3-). A 10. percre fordulva egy gólos győri előny állt az eredményjelzőn (6-7). A játékrész utolsó tíz percére fordulva már négy góllal vezetett együttesünk (8-12), ami időkérésre sarkallta a hazaiak mesterét. A technikai szünet után 11-12-re felzárkóztak a hazaiak, ezért Kilvinger Bálint is kikérte első idejét a találkozón. Az 28. percre kiegyenlített a sárga mezes együttes (14-14). Az utolsó percben Balogh hétméterest értékesített, és a hazaiak is gólt szereztek, így 15-16-os győri vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőt a hazaiak kezdték, azonban öt perc elteltével két góllal vezettek Bombacék (17-19). A 38. percben újra négy gólosra növelte előnyét együttesünk (17-20). Bősz védéseinek és a szép támadásoknak köszönhetően hét góllal ellépett az egriektől csapatunk (19-26). A mérkőzés utolsó tíz percére fordulva őrizte hét gólos előnyét együttesünk (22-29). Az 55. percben Balogh hetesével tíz volt a különbség a két alakulat között (23-33).  A találkozót emberhátrányban zárta az ETO, de ez sokat nem már nem változtatott az eredményen, végül 26-35-ös győri győzelem született a mérkőzésen.

Kilvinger Bálint: „Nagyon örülünk a győzelemnek, kiváló hangulatú mérkőzésen vettünk ma itt részt. Tudtuk, hogy nehéz összecsapás lesz. A második félidőben kitudtunk alakítani egy olyan előnyt, ami megnyugtatónak hatott. A beálló poszt semlegesítése volt az egyik legnagyobb feladatunk a találkozó alatt. Örülünk a két pontnak, de látjuk, hogy van még min dolgozni. Az Egernek pedig sok sikert kívánok a bajnokságban.”

Bősz Dániel: „Boldog vagyok a győzelem miatt. Évek óta parázs mérkőzéseket vívtam ebben a csarnokban. Eger hazai pályán nagyon erős, ezért vagyok boldog. Nem teljesen tükrözi a valóságot a végeredmény. a második félidőben sikerült magasabb fordulatszámra kapcsolnunk és ennek köszönhetően tudtuk kicsit ellépni. További sok sikert kívánok az Eger együttesének.”