Idegenbeli győzelmünk után már szombat este, hazai közönség előtt volt esélyünk kiharcolni a továbbjutást a WORM ANGELS ellen. Az előző szezonban pont a dunaújvárosi csapat állított meg minket a döntőbe vezető úton, volt mit „törleszteni” a fiúknak.

Szerencsére nem kellett sokat várni az első hazai gólra, Madácsi Benedek eresztett meg egy távoli bombát a 4. percben, mattolva az ellenfél kapusát. (1-0) Bár óriási győri fölénynek lehetett szemtanúja a szép számú közönség, további találat több mint 10 percig nem esett és meglepetésre az is vendégütőről: Hruby lőtte ki távolról a jobb alsót. (1-1)  Pár másodperc múlva azonban a válasz is megérkezett, Madácsi volt ismét eredményes egy kapu mögül szépen visszatett korongból. (2-1) Bár rengeteg helyzetünk volt, a legtöbbjük kihasználatlan maradt, így „csak” egy gólos előnnyel tudtunk szünetre menni.

A középső játékrész igazi gólparádét hozott, a fiúk egyértelművé tették, hogy ezen az estén ki hagyja el győztesen a küzdőteret: Kiss Ádám kezdte a sort, rögtön a harmad elején, majd a közepén Koczkás Márk tudta megtréfálni a kapust. (4-1) Ezután két magabiztos Madácsi gól érkezett, a sort pedig Farkas Tamás találata zárta. (7-1) Soha rosszabb harmadot!

Az utolsó felvonásra minden erejüket összeszedték a csapatok, kiegyenlítettebb lett a játék képe, de így is mi tudtuk megszerezni az első gólt a harmadban: sérüléséből nemrég felépült fiatal játékosunk, Csata Sebestyén volt eredményes egy szép szólóakciót követően. (8-1) Horváth révén még tudott szépíteni az Angels, de az utolsó szó nálunk maradt: kiváló csapatkapitányunk Madácsi Benedek ismét hatalmasat gólt lőtt, megszerezve a mérkőzésen az 5.! gólját! (9-2)